Продуктът е успешно добавен в количката
358,80 лв.

myPOS Combo

  • Преносим терминал с принтер
  • Без инсталационна такса за приемане на онлайн плащания
  • Без договор за наем
  • 1 година гаранция
  • 30 дни право на връщане
  • Пълен контрол над фирмените разходи

 

myPOS Combo заслужено е един от най-продаваните ни терминали

 

За ПОС терминала

Това е преносим платежен терминал с вграден картов четец и принтер, което го прави фантастичен избор за малкия и среден бизнес.

С този терминал предлагаш на клиентите си интелигентни плащания, независимо от предпочитания от тях начин на плащане: чип или NFC карти, с карта или с мобилен телефон, със смарт часовник или с друг NFC аксесоар. Освен това отпечатваш брандирана бележка с твоето лого за всеки клиент.

Приемай лесни плащания от смарт телефони с профил в Google Pay и Apple Pay, през други устройства с електронен портфейл и с NFC карти.

 

За myPOS пакета

Получаваш приетите плащания веднга в своята myPOS сметка. Можеш да проследиш всяко плащане директно от мобилното си устройство през мобилното приложение на myPOS.

Освен преносим ПОС терминал, получаваш myPOS профил и многовалутна сметка с индивидуални IBAN-и за онлайн банкиране. През myPOS профила си можеш да нареждаш банкови преводи, да изпращаш искане за плащане, да наблюдаваш и управляваш дебитните си карти, терминали и gift cards.

 

Най-подходящ за

Този преносим терминал е подходящ за малки и средни бизнеси, които имат нужда да принтират бележки магазини, барове и ресторанти, таксита, фризьорски студиа, семейни хотели и др.

 

Опция за цвят: черен и син

Базова цена:358,80 лв.
Моля, изберете: