Продуктът е успешно добавен в количката
185,41 лв.

Microinvest Delivery Pro

Microinvest Delivery Pro е иновативна система в помощ на оператори (касиери, продавачи, сервитьори, складови работници), приемащи и обработващи поръчки от клиенти по телефона. 

Microinvest Delivery Pro се характеризира с универсалност и приложимост за всеки бизнес, който изисква комуникация с клиенти и/или партньори. Изпозлването на системата допринася за разширяване на контактната база, чувствително подобрява обслужването, минизира възможностите за грешки и съкращава многократно времето за изпълнение на приетите заявки. Интеграцията с текущата клиентска база позволява визуализация на профила на обаждащия се, историята на направените до момента поръчки, корекция или копиране на данните от тях. Ако потребителят все още не е въведен, може удобно и бързо да бъде запазен като нов контакт, който ще бъде разпознат при следващо позвъняване. Достъпът до операции в Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light дава възможност за директното трансформиране на заявките в поръчки към бара и кухнята и реализиране на продажба още със самото позвъняване на всеки клиент. 

Microinvest Delivery Pro обхваща всички процеси по приемане, въвеждане, отчитане, изпълнение и приключване на една поръчка, приета от клиент или партньор по телефона. Интерфейсът е оптимизира за бърза работа и лесно търсене на въведените данни, за да осигури максимален комфорт и бързина на операторите. Статусът на приетите поръчки се визуализира чрез цветни икони, които позволяват с един поглед да се проследи дали тя е активна, завършена или забавена.

Част от цялостната система за приемане на поръчки по телефона е изключително леко и удобно Android приложение Microinvest Delivery Pro Assistance, което служи за инициализиране на обаждането и автоматично прехвърля данните за клиента към Microinvest Delivery Pro

 

QR инсталация на Microinvest Delivery Pro Assistance

Инсталирайте допълнително Microinvest Delivery Pro Assistance на Android устройство и се наслаждавайте

на предимсвата на цялостна система за обработка на поръчки по телефона!

Приложението е безплатно!

 

 

Изтегляне

 

Базова цена:185,41 лв.
Моля, изберете: