Продуктът е успешно добавен в количката
34,90 лв.

Флаш памет Microinvest Архиви

Препоръчан продукт: 

 

 

 

Целта на този хибриден продукт е автоматично архивиране на данните при поставяне на точно това USB Flash устройство. За клиентите остава предимството да си осигурят 100 % защита на данните с просто поставяне на USB Flash устройството. Архивирането се активира незабележимо, всички файлове се копират върху преносимото устройство и така Microinvest ви гарантира резервно копие на данните. Особеното е, че няма необходимост от допълнителни действия от страна на оператора. Само поставяте USB Flash устройството, изчаквате 3-4 минути и го изваждате. Архивът е направен, данните са защитени от вируси или хардуерни проблеми. Самата USB Flash памет има достатъчно обем и може да се използва и за съхраняване на други данни и файлове. 

Microinvest АРХИВИ позволява автоматично създаване на архиви на всички работни бази от данни, използвани от PRO серията продукти на Microinvest, които са предварително зададени за архивиране в Microinvest Архиватор Pro.

 

Забележка: В стойността на Microinvest АРХИВИ не е включен лиценз за Microinvest Архиватор Pro. Съвместима с предпоследна и последна версия на Microinvest Архиватор Pro.

 

 

Базова цена:34,90 лв.
Моля, изберете: