Продуктът е успешно добавен в количката
161,94 лв.

Microinvest Архиватор Pro

Microinvest Архиватор Pro осигурява архивиране на данните и гарантира защита срещу основните опасности от повреда или загуба на данни. Програмата работи на фонов режим, без необходимост от ръчни действия на оператора, като прави резервни копия в друга папка, на външен диск, на преносимо USB Flash устройство или в облачен сървър.

 

Microinvest Архиватор Pro позволява гъвкава настройка на периода на архивиране, като се определи ден, час или период на създаване на резервно копие на данните. Създадените архиви са подредени хронологично, с компресия на данните за по-малко заемано място и възможност за съхраняване да голям обем данни.

 

Microinvest Архиватор Pro работи с всички продукти на Microinvest и участва в специални промоционални пакети със счетоводен и търговски софтуер.

 

За сигурно и надеждно съхранение на Вашите данни, с постоянен достъп до тях, Microinvest Архиватор Pro се предлага и с възможност за абонамент за облачно архивиране. Научете повече за облачното архивиране ТУК.

 

Изтеглете Microinvest Архиватор Pro и използвайте 30 дни безплатно, за да се уверите в удобствата и полезността на продукта.

 

 

 

Microinvest Архиватор Pro

 

 

Базова цена:161,94 лв.
Моля, изберете: