Продуктът е успешно добавен в количката
185,41 лв.

Microinvest Delivery Pro

Microinvest Delivery Pro е иновативна система, която обхваща процесите по приемане, въвеждане, отчитане, изпълнение и приключване на поръчки, направени от клиент или партньор по телефона. Интеграцията с наличната клиентска база дава възможност да се визуализира профила на обаждащия се, история на направените от него до момента поръчки, да се извърши корекция или копиране на данните.

Достъпът до операции в Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light позволява заявките директно да бъдат трансформирани в поръчки към бара и кухнята и да бъде реализирана продажбата още със самото позвъняване на всеки клиент.

За максимален комфорт и експедитивност на операторите, Microinvest Delivery Pro разполага с интерфейс, оптимизиран за бърза работа и лесно търсене на въведените данни. Статусът на приетите поръчки се визуализира чрез цветни икони, които позволяват да се проследи дали тя е активна, завършена или забавена.

Microinvest Delivery Pro се отличава с универсалност и приложимост за всеки бизнес, който изисква комуникация с клиенти или партньори по телефона, като допринася за разширяване на контактната база, минимизиране възможността от възникване на грешки и подобряване на обслужването, чрез съкращаване времето за изпълнение на приетите заявки.Инсталирайте и използвайте Microinvest Delivery Pro безплатно за период от 30 дни. Убедете се в неговите възможности.
Microinvest Delivery Pro

Базова цена:185,41 лв.
Моля, изберете: