Продуктът е успешно добавен в количката
34,97 лв.

Microinvest Делта SUB - абонамент/месец

Счетоводен софтуер Microinvest Делта SUB (на месечен абонамент) се активира от дата до дата. За начална дата се счита датата, на която е заплатен лицензът. 

Абонаментният план Ви осигурява достъп до пълните функционалности на програмата - неограничен достъп до операции, справки, документи и интеграции, като същевременно разполагате с последната и най-актуална версия на софтуера.

  • Абонаментът може да се използва само на компютъра, на който е активиран първоначално. Прехвърлянето му на друго работно място не е възможно.
  • Комбинацията между продукти на промоция и заместването им не е валидна за една и съща сделка.
  • На един компютър може да се използва продукт/и само от серия Pro или само от серия SUB. Двата лиценза на една машина са взаимоизключващи се.
  • Преминаването от серия Pro към серия SUB или обратно става чрез закупуване на нов лиценз за съответния вид лицензиране. Не е възможно връщане към предишен вариант, без да се закупи нов лиценз за продукта.
  • Microinvest Делта SUB на абонамент не изисква код за актуализация при инсталиране на новата версия.
  • За правилното функциониране на продукта на абонамент е задължителна интернет връзка

 

 

Изтеглете Microinvest Делта Pro и използвайте напълно безплатно 30 дни. Уверете се в предимствата и удобствата на счетоводната програма.

 

Microinvest Делта SUB

 

 

 

НОВО! Автоматично осчетоводяване на документи със Sendera и бърз експорт в Microinvest Делта Pro.

 

Базова цена:34,97 лв.
Моля, изберете: