Продуктът е успешно добавен в количката
467,05 лв. 232,35 лв.

Microinvest Делта Pro

 

Microinvest Делта Pro e система от ново поколение за двустранно счетоводно отчитане на стопанските операции в една компания. Счетоводният софтуер е подходящ както за малки и средни фирми, така и за компании с голям документооборот и динамична отчетност. Изграждането на дървовидна структура на сметките в индивидуалния сметкоплан, определянето на типове и категория на сметките осигуряват предимства на продукта, като интуитивност и бързина при работа. И още:

  • вградените автоматични функции  - приключване на ДДС сметки, приходи и разходи, импорт на банкови извлечения и др. осигуряват коректно отразяване на оборотите по сметките и представянето им в изготвяните справки;
  • възможност за обработка на данни в реално време на няколко отдалечени работни места, благодарение на специфичния тип база данни - MSSQL сървър;
  • възможност за създаване на ДДС дневници и експорт на необходимите файлове към системата на НАП;
  • множество счетоводни справки с възможност за филтриране и експорт към Excel, Word и PDF.

 

Счетоводният софтуер се предлага и като част от счетоводен пакет с промоционална цена.

 

Изтеглете Microinvest Делта Pro и използвайте напълно безплатно 30 дни. Уверете се в предимствата и удобствата на счетоводната програма.

 

 

microinvest-delta-pro-download

 

 

 

Изберете хардуерен лиценз за регистрация на продукта, за да елиминирате нуждата от прехвърляне на лицензи при преинсталация, форматиране или смяна на операционната система. Дава възможност за работа на няколко работни места (не едновременно).

Базова цена:232,35 лв.
Моля, изберете: