Продуктът е успешно добавен в количката
467,05 лв.

Microinvest Склад Pro Light

Microinvest Склад Pro Light е търговска система, подходяща за всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), места за развлечение (барове, нощни клубове, дискотеки). Програмата е подходяща за извършване на продажби в натоварени търговски обекти, като  контролира процеса по осъществяване на продажбите и плащанията.

 

Microinvest Склад Pro Light притежава пълна интеграция с търговски софтуер Microinvest Склад Pro, което позволява на крайния потребител да се възползва от богатите функционални възможности и на двете програми. 

Microinvest Склад Pro Light е надеждна софтуерна система, която може да бъде полезна на всички видове складове, магазини, заведения за хранене и всякакъв тип търговски обекти. Продуктът е оптимизиран за работа с всички видове периферни устройства: баркод четци, touch screen терминали, работи с всички фискални принтери, POS принтери и касови апарати.

 

     Microinvest Склад Pro Light разполага с два режима на работа:

  • Microinvest Склад Pro Light - Търговски обект  -  подходящ за работа в супермаркети, магазини и ресторанти за бързо хранене. С помощта на приложението, операторите могат бързо и лесно да извършват продажби, плащания, да издават всякакъв вид документи и да прилагат съответните отстъпки за клиенти
  • Microinvest Склад Pro Light - Ресторант -  подходящ за работа в ресторанти, пицарии, барове, нощни клубове и други заведения за хранене.

 

Търговски софтуер Microinvest Склад Pro Light може да бъде закупена отделно или като част от промоционален пакет.

 

 

Инсталирайте и използвайте безплатно търговски софтуер Microinvest Склад Pro Light за период от 30 дни. Уверете се в неговите предимства.

 

Microinvest Склад Pro Light

 

 

За регистрация на Microinvest Склад Pro Light може да добавите хардуерен лиценз - така ще елиминирате нуждата от прехвърляне на лицензи при преинсталация, форматиране или смяна на операционната система.

Базова цена:467,05 лв.
Моля, изберете: