Продуктът е успешно добавен в количката
467,05 лв.

Microinvest Склад Pro

Microinvest Склад Pro представлява модерна система за управление на търговски обекти. Мощните функции на софтуера позволяват контрол на наличността на стоките, движение на финансовите средства и проследяване на разплащанията между доставчици и клиенти, с красиви документи и удобни справки да всяка една операция.

 

Програмата е гъвкава и може да работи в разнообразни обекти – от най-малките квартални магазини, през средни супермаркети, до огромни складове с хиляди артикули. Удобният интерфейс се учи лесно и позволява минимални много автоматични операции, с минимално въвеждане на данни.

 

Microinvest Склад Pro издава всички необходими документи за Продажби, Фактури, Доставки, Сторно и огромен брой справки по индивидуално зададени критерии.

 

Складовата програма може да бъде закупена отделно или като част от промоционален пакет.

 

 

Инсталирайте и използвайте безплатно търговски софтуер Microinvest Склад Pro за период от 30 дни. Уверете се в неговите предимства.

 

 

Microinvest Склад Pro

 

 

За регистрация на Microinvest Склад Pro може да добавите хардуерен лиценз - така ще елиминирате нуждата от прехвърляне на лицензи при преинсталация, форматиране или смяна на операционната система. Хардуерният лиценз (USB ключ) дава възможност за работа на няколко работни места (в офиса и у дома).

Базова цена:467,05 лв.
Моля, изберете: