Продуктът е успешно добавен в количката
11,50 лв.

Microinvest Smart Printer

 

Microinvest Smart Printer е програма, съдържаща драйвери за връзка с касови апарати, фискални устройства, електронни везни и клиентски дисплеи. Функционално допълва Microinvest Склад ProMicroinvest Склад Pro Light и Micro.bg. Microinvest Smart Printer дава възможност за използване на едно фискално устройство за отпечатване на касови бележки от множество компютри, работещи в мрежа.

След инсталация, Microinvest Smart Printer работи на фонов режим, като събира, обработва и изпълнява заявки за печат на фискални бележки или служебни бонове, които получава дистанционно от физически отдалечени работни места с инсталиран Microinvest софтуер. 

 

 

 

 Настройка и конфигурация на Microinvest Smart Printer:

 

  1. Изтеглете Microinvest Smart Printer.
  2. Инсталирайте програмата на компютъра, към който е свързано периферното устройство (фискален принтер, касов апарат, клиентски дисплей, електронна везна).
  3. По време на инсталацията, ще бъде изведена информация за URL адрес за връзка с устройството, която съдържа IP на компютъра и номер на порт. Например: 'https://192.168.0.12:8000'.
  4. Копирайте или запомнете този URL адрес.
  5. В полето "URL адрес на фискалното устройство" в настройки на компютъра, който ще използва периферното устройство, попълнете копирания от т. 4 адрес.
  6. Запишете настройките.
 
 
Microinvest Smart Printer
 

 

 

  • При избор на едногодишен абонамент, получавате специална отстъпка -  12 месеца на цената на 10 месечни такси!
  • Използването на хардуерен лиценз (USB ключ) е задължително. Хардуерният лиценз се закупува еднократно. 
Базова цена:11,50 лв.
Моля, изберете: