Продуктът е успешно добавен в количката
2 109,00 лв.

POS box решение за магазин

Цялостната ПОС система, която Microinvest избра специално за своите клиенти, които търсят икономично и ефективно решение да управление за своите магазини - Partner SP-635 TOUCH POS, е с 3 ГОДИНИ ВКЛЮЧЕНА ГАРАНЦИЯ! Не пропускайте да усетите стила и качеството на европейски производител с традиции и лекотата на софтуерните продукти на Microinvest.

 

С POS BOX получавате икономично, но мощно POS решение, за да се изпълнят изискванията за днешната променяща се POS среда - икономичност и ефективност.

Пакетът включва:

  • 1 брой POS Терминал
  • 1 брой Кухненски принтер
  • 1 брой Чекемдже

 

  • Терминал SP-635 TOUCH POS SYSTEM


За да отговори на изискванията, новият SP-635 е оборудван с четириядрен процесор Intel Celeron J1900, разбира се без вентилатор, за да гарантира надеждност и ниска поддръжка. Паметта ще бъде поддържана до 8GB RAM, като ние избрахме оптималното предложение от 4 GB.


Елегантното тяло на SP-635 използва 5-жична съпротивителна ELO технология за докосване за надеждна работа в Point-of-Sales. Мониторът е гъвкав и може да се настрои така, че да отговаря на изискванията на всяко работно място - както с удобен VESA/стенен монтаж или широк наклон.


Съществуват различни възможности за свързване на клиентски дисплей (2 × 20 VFD) или втори монитор, напр. за целите на цифровото означаване. За закръгляването на системата SP-635 Touch POS има широка гама от полезни POS периферни опции.

 

  • Кухненски принтер RP-100 с три различни интерфейса USB-Ethernet-Serial

 

RP-100 е особено бърз принтер, със скорост на печат до 300 мм/сек при разделителна способност 203 dpi. Компактният размер и интегрираният монтаж на стена правят този надежден модел абсолютно идеален за много приложения. Широката гама от I/O Serial + Ethernet + USB портове позволява лесен монтаж и проста интеграция към различни POS решения.

 

  • Високо качествено чекмедже с размери 410x415x110 mm

 

Специално подбран модел, който е издръжлив, добре изработен и подсигурен за всякакви условия на труд. Чекемеджетата се предлагат в различни цветове, разделени на отделения за банкноти и монети, за да отговарят на наличните купюри.

Partner чекмеджето е трайно, добре произведено и сигурно за наличните пари във Вашият обект. Той е интелигентно разделен с четири отделения за банкноти и осем отделения за монети. Здравият механизъм на блокировката и доказаният монтажен блок осигуряват сигурност. Гъвкавото пространство за съхранение увеличава ефективността.

 

  • Параметри:

 

CPU Intel® Celeron™ J1900 (2.00GHz up to 2.42GHz), quad core, 2MB L2 Cache, fanless
LCD 15″ TFT-LCD, resolution 1024 x 768, brightness 350cd/m², LED backlight
Touch 5-wire resistive ELO touch with USB interface
RAM      4 GB, DDR3L SO-DIMM
SSD  64GB HOODISK SATA III
I/O Interface     

3 x COM (DC+0/5/12V: COM 1-2 BIOS selection, COM 3 by jumper); 3 x USB 2.0;

1 x USB 3.0; 1 x RJ-45 Ethernet; 1 x RJ-11 Cash drawer control (for 2 cash drawers);

1 x VGA; 1 x DC + 12V Out; 1 x Mini PCI-e (internal); 1 x LPT port or 1 x Audio connector (factory option)

OS

WINDOWS 10 Enterprise

Базова цена:2 109,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!