Продуктът е успешно добавен в количката
44,59 лв.

Sendera - автоматично осчетоводяване

Sendera e авангардна система за електронен обмен, обработка и класификация на всякакъв вид документи (фактури, договори, болнични, кредитни и дебитни известия, банкови извлечения и др.) и автоматичното им осчетоводяване. Незаменим помощник за всеки счетоводител, Sendera e подходящо решение и за счетоводни кантори, и институции с голям документооборот. Уникалността на системата се състои в използваната технология за автоматично разпознаване и извличане на данни от счетоводни документи. Бърз и лесен импорт на счетоводни документи, разпознаване и извличане на данни (OCR) и експорт в Microinvest Делта Pro с няколко клика на мишката.

 

Системата се състои от два модула, които работят съвместно:

  • Sendera Desktop - програма за настолен компютър или лаптоп с Windows. Със Sendera извършвате лесен импорт на документи, получени по имейл, от външен носител или изпратени от мобилното приложение, разпознаване и извличане на информацията, благодарение на използваната OSR технология, автоматично осчетоводяване за секунди. Свали Sendera - изсталирай и се регистрирай в системата.

  • Sendera App - приложение за мобилни устройства с Android и iOS. Снима и изпраща всякакъв тип документи. Изтегли мобилното приложение Sendera Аpp.

 

 

Изберете абонаментен план, отговарящ на нуждите на Вашата дейност:

 

Sendera- abonament

При избор на годишен абонамент, можете да се възползвате от специалната отстъпка -12 месеца на цената на 10 месечни такси.

 

ВАЖНО: За да завършите поръчката е задължително да въведете Вашия ID номер (потребителски номер) в полето "Коментар", непосредствено след "Данни за клиента". Вашият ID номер ще откриете ТУК, след регистрация в програмата.

Въведете Sendera ID номер в поръчката

Базова цена:44,59 лв.
Моля, изберете: